Cere oferta pret

Detalii contact

Nume
Companie
E-mail
Telefon
Cum doriti sa fiti contactat?
Telefon
E-mail

Detalii proiect

Tip proiect
Detalii proiect
Scopul proiectului
Proiecte/site-uri similare
Daca aveti o descriere va invitam sa o atasati
docx, pdf, txt, xls, xlsx, gif, jpg, png max 3Mb

Trimite cererea

Buget alocat
Cum ati aflat de noi?

Nu doresc sa primesc newsletter
Va rugam introduceti codul

Despre noi

WebDesignSoft a luat nastere in anul 2007 cand un grup de programatori cu o ampla experienta in domeniul web design si software development au decis sa contureze si sa dezvolte o afacere avand ca scop principal atat crearea si mentinerea unui nivel de calitate care sa satisfaca necesitatile clientilor dar si atingerea obiectivelor propuse.

Compania WebDesignSoft este atat o agentie de web design care ofera consultanta si servicii in domeniul web cat si o companie software care dezvolta aplicatii si programe de gestiune interna, programe comerciale, industriale si nu numai. Avand clienti si parteneri atat in Europa cat si in USA, WebDesignSoft ofera valoare oricarei afaceri atat utilizand tehnologii de ultima generatie cat si furnizand solutii personalizate in functie de cerintele clientului.

Ce promitem?

Cum lucram?

Procesul de colaborare cu clientii are la baza stabilirea unei relatii permanente intre noi si acestia. De exemplu pentru un site web punctul de pornire al proiectului il constituie furnizarea informatiilor si materialelor necesare procesului de creare al site-ului:

Etapele de caloborare: