Cere oferta pret

Detalii contact

Nume
Companie
E-mail
Telefon
Cum doriti sa fiti contactat?
Telefon
E-mail

Detalii proiect

Tip proiect
Detalii proiect
Scopul proiectului
Proiecte/site-uri similare
Daca aveti o descriere va invitam sa o atasati
docx, pdf, txt, xls, xlsx, gif, jpg, png max 3Mb

Trimite cererea

Buget alocat
Cum ati aflat de noi?

Nu doresc sa primesc newsletter
Va rugam introduceti codul

Magazin online, e-commerce

In prezent tot mai multe companii care activeaza in domeniul comertului au un magazin online prin intermediul caruia isi vand produsele. Unii opteaza pentru a vinde exclusiv online, altii isi desfasoara activitatea atat online cat si in puncte de desfacere.

Magazin online (e-commerce)

Majoritatea persoanelor opteaza de cele mai multe ori sa cumpere produsele dorite dintr-un magazin online nu numai pentru ca sunt mai ieftine dar de cele mai multe ori efectiv nu au timp sa mearga la cumparaturi. Acest proces se numeste e-commerce sau comert electronic. In ultimii ani e-commerce-ul a explodat si tot mai multe companii se dezvolta prin prezentarea si vanzarea produselor online.

Avantajele unui magazin online

Un magazin online ofera mult mai multe avantaje fata de un magazin fizic. Investitia in dezvoltarea magazinului presupune costuri mici comparativ cu plata chiriei lunare. Clientii pot cumpara la orice ora fie de acasa, fie din orice locatie folosind telefonul mobil sau orice alt mobile device. Dotorita cheltuielilor reduse preturile sunt mai mici, fapt care determina utilizatorul sa cumpere produsele si astfel  cresc vanzarile si automat se dezvolta si compania.

Avand un magazin online clientii pot fi mult mai usor contactati si informati de oferte si promotii si se poate crea o buna comunicare cu acestia stabilindu-se astfel o relatie pe termen lung. Si lista avantajelor poate continua.

Ce presupune un magazin online?

Compania noastra detine un portofoliu amplu de magazine online, solutiile fiind personalizate in functie de cerintele clientilor. Modulele de baza sunt: