Cere oferta pret

Detalii contact

Nume
Companie
E-mail
Telefon
Cum doriti sa fiti contactat?
Telefon
E-mail

Detalii proiect

Tip proiect
Detalii proiect
Scopul proiectului
Proiecte/site-uri similare
Daca aveti o descriere va invitam sa o atasati
docx, pdf, txt, xls, xlsx, gif, jpg, png max 3Mb

Trimite cererea

Buget alocat
Cum ati aflat de noi?

Nu doresc sa primesc newsletter
Va rugam introduceti codul

Programare web

Divizia WEB a companiei WebDesignSoft este constituita din experti in domeniul Programarii Web cu pregatire si experienta vasta astfel incat sa dezvolte site-uri si aplicatii web de la cele mai simple la cele mai complexe utilizand principiul dezvoltarii orientate pe obiect care confera flexibilitate si uzabilitate codului sursa.

Utilizam platforme dezvoltate de noi, proprietate a companiei WebDesignSoft, evitand platformele OpenSourse intru-cat acestea ofera un grad scazut de securitate.

Dezvoltam orice tip de aplicatie web personalizata pentru nevoile dumneavoastra folosind tehnologiile PHP si MySQL sau ASP .NET 2.0 in functie de preferintele clientului si de complexitatea proiectului. Pentru mai multe detalii despre tehnologiile folosite accesati pagina tehnologii.

O aplicatie poate urma principiile unei aplicatii deja existente sau poate sa fie personalizata pentru nevoile dumneavoastra. Aplicatiile dezvoltate suporta managementul continutului si poate permite diferite restrictii si nivele de administrare.