Cere oferta pret

Detalii contact

Nume
Companie
E-mail
Telefon
Cum doriti sa fiti contactat?
Telefon
E-mail

Detalii proiect

Tip proiect
Detalii proiect
Scopul proiectului
Proiecte/site-uri similare
Daca aveti o descriere va invitam sa o atasati
docx, pdf, txt, xls, xlsx, gif, jpg, png max 3Mb

Trimite cererea

Buget alocat
Cum ati aflat de noi?

Nu doresc sa primesc newsletter
Va rugam introduceti codul

Domenii si gazduire web

WebDesignSoft asigura solutii web complete prin furnizarea de servicii de inregistrare domenii web si gazduire web pentru site-urile si aplicatiile web pe care le dezvolta.

Domenii web

Domeniul web reprezinta adresa site-ului prin care este vizibil pe internet.  Un domeniu este format dintr-un nume si o extensie (.ro, .com, etc.) . Fiecare tara are propria extensie, de exemplu pentru Romania extensia este .ro, pentru UK extensia este .co.uk. Pentru domeniile generale se folosesc extensii globale (.com, .eu, .net, .info, .org, .biz).

In Romania domeniile .ro sunt inregistrate si administrate de Romania Top Level Domain  (www.rotld.ro) iar taxa de inregistrare se achita o singura data la inregistrare.  Inregistrarea unui domeniu general necesita achitarea unei taxe periodice.

Gazduire web / Web hosting

Gazduirea unui site web sau web hosting-ul reprezinta spatiul fizic pe un server care stocheaza fisierele sursa ale website-ului.  Serverul trebuie sa fie conectat in permanenta la internet  si sa fie bine securizat si protejat astfel incat datele sau informatiile site-ului sa fie in siguranta. Acest fapt conduce la eliminarea riscului de a fi virusat.

De ce WebDesignSoft?

WebDesignSoft ofera GRATUIT servicii de consultanta si consiliere clientilor sai atat pentru alegerea solutiei optime de gazduire  potrivita nevoilor si cerintelor acestora cat si pentru alegerea domeniului potrivit conform cu tipul site-ului si domeniul de activitate al acestuia.