Cere oferta pret

Detalii contact

Nume
Companie
E-mail
Telefon
Cum doriti sa fiti contactat?
Telefon
E-mail

Detalii proiect

Tip proiect
Detalii proiect
Scopul proiectului
Proiecte/site-uri similare
Daca aveti o descriere va invitam sa o atasati
docx, pdf, txt, xls, xlsx, gif, jpg, png max 3Mb

Trimite cererea

Buget alocat
Cum ati aflat de noi?

Nu doresc sa primesc newsletter
Va rugam introduceti codul

Creare site

Site de prezentare

Aveti propria afacere si doriti mai multa publicitate? Publicitatea online este solutia ideala pentru a deveni mai cunoscut si pentru a mari cifra de afacere. Crearea unui site de prezentare pentru compania dumneavoastra este alegerea potrivita pentru a promova afacerea pe Internet. Permite administrarea continutului prin intermediul sectiunii de administrare unde accesul…

citeste tot

Catalog de produse

Un catalog de produse este un site de prezentare atat a companiei cat si a produselor sau serviciilor pe care aceasta le comercializeaza sau furnizeaza. Un site este ca o prezentare interactiva, este o carte de vizita pentru o companie. Un catalog de produse/servicii online este nu numai un instrument de…

citeste tot

Magazin online, e-commerce

WebDesignSoft  se bucura de o vasta experienta in dezvoltarea de site-uri de tip magazin online si furnizarea de solutii e-commerce porsonalizate conform cerintelor clientilor nostri care beneficiaza gratuit de sfatul si indrumarea specialistilor echipei noastre.

citeste tot

Daca nu aveti inca un site, aveti unul care este invechit sau care nu corespunde nevoilor si obiectivelor dumneavoastra atunci este timpul sa aveti un site de care sa fiti in totalitate satisfacut. Puteti opta pentru crearea unui site de prezentare, pentru un catalog de prezentare servicii si produse pe care le furnizati sau puteti avea site-ul care sa va puna in practica ideile.

Specialistii echipei WebDesignSoft ofera consultanta si consiliere clientilor care doresc realizarea unui site web oferind sfaturi si idei profesionale axate pe necesitatile acestora.

Site-urile create de WebDesignSoft dispun de design original, garantia functionalitatii si uzabilitate. Continutul site-ului se gestioneaza cu usurinta din sistemul de administrare pe care il punem la dispozitie oricarui tip de site fara a necesita cunostinte tehnice sau cunostinte avansate de utilizare calculator.

Crearea unui site implica: