Cere oferta pret

Detalii contact

Nume
Companie
E-mail
Telefon
Cum doriti sa fiti contactat?
Telefon
E-mail

Detalii proiect

Tip proiect
Detalii proiect
Scopul proiectului
Proiecte/site-uri similare
Daca aveti o descriere va invitam sa o atasati
docx, pdf, txt, xls, xlsx, gif, jpg, png max 3Mb

Trimite cererea

Buget alocat
Cum ati aflat de noi?

Nu doresc sa primesc newsletter
Va rugam introduceti codul

Servicii

Web Design

Oferim servicii de design grafic personalizat pentru site-uri web creative si informative, cu un grad inalt de interactivitate. Site-urile care le implementam sunt personalizate, au design original iar structura si modulele functionale sunt adaptate nevoilor clientului.

citeste tot

Design si grafica

Sunteti in cautare unei companii care ofera servicii de design grafic si dispune de desingeri profesionisti pentru a concepe elemente de marketing creative si care transmit in totalitate mesajul dorit? Echipa WebDesignSoft va pune la dispozitie expertii nostri pregatiti sa puna in practica cunostintele si creativitatea pentru a va livra un produs inedit.

citeste tot

Creare site

Fie ca sunteti companie sau persoana fizica si doriti un site de prezentare al serviciilor sau produselor , doriti sa vindeti online, aveti o idee de business web si doriti sa o puneti in practica, sau aveti nevoie de solutii web pentru gestiune interna, WebDesignSoft dispune de resursele necesare pentru a va crea site-ul in conformitate cu cerintele si necesitatile dumneavoastra.

citeste tot

Optimizare site (SEO)

Punem la dispozitie servicii de optimizare site, asa numita optimizare SEO (Search Engine Optimisation)  clientilor care doresc sa creasca numarul de vizitatori ai site-ului prin plasarea acestuia in primele pozitii ale rezultatelor motoarelor de cautare.  Optimizarea site-ului consta in aplicarea unor tehnici avansate de optimizare.

citeste tot

Promovare web

Serviciile de promovare web va fac afacerea vizibila pe internet, ceea ce conduce la popularitatea sa si implicit la cresterea numarului de clienti. Fie ca aveti un site si doriti sa il promovati, fie ca aveti o afecere si doriti sa o promovati pe internet, WebDesignSoft aplica metodele potrivite promovarii pe care o doriti pentru a obtine rezultate maxime.

citeste tot

Intretinere site

Un site de succes este un site al carui continut este frecvent actualizat. Daca nu aveti timp sau alte resurse necesare pentru a intretine si actualiza informatia pe site-ul dumneavoastra, WebDesignSoft va pune la dispozitie serviciul de intretinere si mentenanta site.

citeste tot

Programare web

Fiind o companie software al carei domeniu de activitate cuprinde furnizarea de servicii  web design, creare site,  dezvoltare aplicatii si alte servicii web pentru mediul online, una dintre ramurile sale de baza este programarea web. Dispunem de programatori calificati si certificati ale caror aptitudini si abilitati au contribuit la dezvoltarea companiei

citeste tot

Domenii si gazduire web

Gama de servicii furnizate cuprinde servicii de inregistrare domenii , gazduire web pentru site-uri, consultanta in alegerea domeniului sau a pachetului de gazduire potrivit site-ului pe care il detineti sau pe care urmeaza sa il creati. Consultanta se ofera GRATUIT pentru clientii nostri.

citeste tot

Serviciile web se numara printre primele in topul serviciilor de web design, creare site-uri, dezvoltare de aplicatii web, solutii eCommerce, dezvoltare portaluri si optimizare pentru motoarele de cautare.

Toate solutiile sunt implementate folosind tehnologii web de ultima generatie, strategii de marketing cu impact puternic si sunt evidentiate prin design unic si creativ.

Servicii Web design

Module web

Dezvoltare Software

Daca doriti sa colaborati cu noi pentru realizararea site-ului dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.