Cere oferta pret

Detalii contact

Nume
Companie
E-mail
Telefon
Cum doriti sa fiti contactat?
Telefon
E-mail

Detalii proiect

Tip proiect
Detalii proiect
Scopul proiectului
Proiecte/site-uri similare
Daca aveti o descriere va invitam sa o atasati
docx, pdf, txt, xls, xlsx, gif, jpg, png max 3Mb

Trimite cererea

Buget alocat
Cum ati aflat de noi?

Nu doresc sa primesc newsletter
Va rugam introduceti codul

Site Web

Un site web reprezinta o multitudine de pagini web grupate si conectate intre ele prin link-uri, pagini care sunt accesibile pe internet prin intermediul browserului. O pagina web este un document care contine informatii text, imagini, video sau chiar si sunete uneori. Site-urile web sunt dezvoltate de catre companii de specialitate. Un site se identifica pe intrenet printr-o adresa sau IP. Adresele sunt de forma www.google.com si se aleg in functie de domeniul de activitate al site-ului.

Crearea unui site web presupune crearea mai multor pagini web. Paginile web sunt create folosind anumite limbaje de programare. Un site web este vizibil si poate fi accesat de  pe orice dispozitiv legat la Internet care poate afisa informatii folosind protocolului HTTP (mobile device-uri, PDA-uri, etc.).

Un site web este format dintr-o pagina principala denumita homepage care contine link-uri sau legaturi catre paginile inferioare ale site-ului. Modul de organizare al linkurilor este diferit de la site la site in functie de scopurile si dorintele furnizorului de informatii. De obicei aceasta homepage este chiar pagina de start a siteului, pe care detinatorul site-ului o face cunoscuta la public.

Siteurile web se pot clasifica dupa o multime de factori, dar principalul factor ramane subiectul de activitate (sau continutul) siteului. Din punct de vedere tehnologic un site web poate fi alcatuit din orice tipuri de date si informatii. Un site web poate fi: un site de prezentare, un portal, un catalog web, magazin virtual, un blog, o organizatie, o revista, un ziar si aproape orice altceva.