Cere oferta pret

Detalii contact

Nume
Companie
E-mail
Telefon
Cum doriti sa fiti contactat?
Telefon
E-mail

Detalii proiect

Tip proiect
Detalii proiect
Scopul proiectului
Proiecte/site-uri similare
Daca aveti o descriere va invitam sa o atasati
docx, pdf, txt, xls, xlsx, gif, jpg, png max 3Mb

Trimite cererea

Buget alocat
Cum ati aflat de noi?

Nu doresc sa primesc newsletter
Va rugam introduceti codul

Publicitate prin Google AdWords

Google AdWords este produsul Google prin care se poate face publicitate platita. Exista multe alte produse ale altor competitori precum Yahoo, Facebook, etc., insa Google AdWords este cel mai pupular dintre toate acestea.

Google AdWords pune la dispozitie doua tipuri de publicitate platita:

Ambele tipuri au in comun cost-ul pe click in sensul ca oricine foloseste publicitatea platita va plati doar in momentul in care va fi accesat link-ul atasat la anuntul publicat. Pentru utilizarea acestui serviciu nu se percepe nici o taxa suplimentare cu exceptia taxei de activare care se plateste in momentul crearii contului.

Cum public un anunt platit?

Utilizand aceasta metoda de publicitate pagina dumneavoastra va fi gasita de potentiali clienti in prima sau maxim a doua pagina de cautare. Acest lucru depinde de bugetul acordat campaniei. Astfel cresc sansele ca numarul de clienti sa creasca si odata cu acesta vi se va dezvolta si afacerea.

In plus acest serviciu va ofera posibilitatea sa optati ca anunturile sa fie afisate fie categorisit, fie in diferite locatii teritoriale, fie in limba in care doriti. Acest tip de publicitate este o metoda sigura si precisa oferind un control total asupra bugetului alocat.

Pentru mai multe informatii accesati Google AdWords.