Cere oferta pret

Detalii contact

Nume
Companie
E-mail
Telefon
Cum doriti sa fiti contactat?
Telefon
E-mail

Detalii proiect

Tip proiect
Detalii proiect
Scopul proiectului
Proiecte/site-uri similare
Daca aveti o descriere va invitam sa o atasati
docx, pdf, txt, xls, xlsx, gif, jpg, png max 3Mb

Trimite cererea

Buget alocat
Cum ati aflat de noi?

Nu doresc sa primesc newsletter
Va rugam introduceti codul

Preturi web design raportate la servicii

Web Design in Romania?

Preturile in Romania si de fapt in intreaga lume variaza. In acest articol vom vorbi despre modul de stabilire al pretului unui serviciu web design in tara noastra.

Cat costa un site web?

Costul dezvoltarii unui site nu este un cost fix.  Multi dintre clientii nostri ne adreseaza aceasta intrebare. Raspunsul este simplu. Costul unui site depinde de cerintele clientului. Pentru a stabili pretul, clientul trebuie sa puna la dispozitie toate informatiile si materialele necesare implementarii site-ului. Ulterior se face o analiza si o evaluare a functionalitilor care se doresc, dupa care se calculeaza pretul final.

Pretul final se calculeaza in functie de timpul necesar finalizarii proiectului. Fiecare companie poate avea tarife diferite pentru ora de programare.  Acestea depind de foarte multi factori. Unul dintre acestia il reprezinta segmentul de piata din care face parte clientul. De exemplu pentru clientii din Romania se ofera un pret raportat la nivelul economic al tarii, insa pentru clientii din alte tari mult mai dezvoltate preturile sunt mult mai mari.

Costuri in functie de servicii?

Ca in oricare alt domeniu si in industria IT pretul serviciilor depind atat de calitatea acestora cat si de garantia oferita. Fiecare companie are atat tarife proprii cat si strategii diferite de abordare al clientilor.

In concluzie pentru a obtine un pret cat mai exact pentru realizarea site-ului sau oricarui alt tip de serviciu web  design este recomandat sa se cunoasca foarte bine cerintele.